Steninge 419

Steninge 419

Slutpris

4 525 000 kr


Steninge— Halmstad

Steninge 419


Slutpris
4 525 000 kr

Steninge— Halmstad

LANTLIGT MEN SAMTIDIGT NÄRA HAVET

Vackra röda tegelpannor pryder taket på denna 1,5-plansvilla byggd 2012 av Sävsjö trähus (ett äkta trähus med råspont i väggarna). Stående träpanel målad med Falu slamfärg (1 del rött och 4 delar svart) gör att huset smälter väl in i miljön. Vi får intrycket av en gedigen villa byggd med kvalitet och omsorg. Påkostade materialval såsom vattenburen golvvärme via bergvärmepump, 1-stavs parkettgolv, skiffergolv i hall och kök, Hajomparti i vardagsrummet, två helkaklade badrum (varav det ena med äkta kalkstensgolv), högklassigt kök (Tibrokök) med kapitalvaror från Miele (bland annat induktionshäll/gasspis), tre sovrum och ett stort ljust vardagsrum med en vidsträckt vy över de öppna landskapen. På gårdsplan finns en förrådsbyggnad om ca 25 kvm som både hyser ett kallförråd och ett isolerat varmförråd som skulle kunna nyttjas till gästrum eller kontor.

Då villan är byggd 2012 gäller byggfelsförsäkring i ytterligare 2 år och man slipper betala kommunal fastighetsavgift fram till och med 2027.

Välkomna till Steninge Kyrkby, detta barnvänliga och lantliga samhälle med blandad bebyggelse som kantas av lugn och harmoni. På bekvämt avstånd hittar vi bland annat Steninge sandstrand, Halmstad city och Haverdals golfbana mm.


Boarea/biarea
160/20 kvm
Driftkostnad
23 000 kr/år
Tomtarea
2 273 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-25

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Steninge såldes av oss 2020-09-25. Se alla våra försäljningar i Steninge samt även på Steninge.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.