Kapelliden 6

Kapelliden 6

Slutpris

2 300 000 kr


Löftabro— Stråvalla— Varberg

Kapelliden 6


Slutpris
2 300 000 kr

Löftabro— Stråvalla— Varberg

Ett boende med stor potential på Kapelliden 6 i Stråvalla

Kliv in i detta hus och se möjligheterna att skapa hemmet du drömmer om. Här erbjuds ett ljust boende som efter en upprustning kan bli ett härligt hem för hela familjen.
Här välkomnas vi av en inbjudande, öppen och praktisk hall. Vidare finns ett rymligt och fint vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster åt två håll, härliga umgängesytor och öppen spis. Efter det finner vi ett funktionellt, lite äldre och ljust kök med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns två sovrum och ett funktionellt badrum som är utrustat med toalett, duschkabin, handfat med kommod och förvaringsskåp. Tvättmaskinen hittar du idag i källaren.
Här kan du njuta av en stor och rogivande trädgårdstomt med både fruktträd, bärbuskar, härliga gräsytor och många soltimmar. I Stråvalla - Löftabro är det lätt att trivas och läget på Kapelliden är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med Stråvalla havsbad inom gångavstånd och Frillesås centrum en cykeltur bort. I området finns även förskola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och salta bad!
Välkomna på visning!


Boarea/biarea
96/30 kvm
Driftkostnad
33 322 kr/år
Tomtarea
1 220 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-02

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Kapelliden såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Kapelliden.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.