Kapelliden 6 / Löftabro / Stråvalla / Varberg

Ett boende med stor potential på Kapelliden 6 i Stråvalla

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
96/30 kvm
Driftkostnad
33 322 kr/år
Tomtarea
1 220 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Kapelliden såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Kapelliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löftabro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kliv in i detta hus och se möjligheterna att skapa hemmet du drömmer om. Här erbjuds ett ljust boende som efter en upprustning kan bli ett härligt hem för hela familjen.
Här välkomnas vi av en inbjudande, öppen och praktisk hall. Vidare finns ett rymligt och fint vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster åt två håll, härliga umgängesytor och öppen spis. Efter det finner vi ett funktionellt, lite äldre och ljust kök med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns två sovrum och ett funktionellt badrum som är utrustat med toalett, duschkabin, handfat med kommod och förvaringsskåp. Tvättmaskinen hittar du idag i källaren.
Här kan du njuta av en stor och rogivande trädgårdstomt med både fruktträd, bärbuskar, härliga gräsytor och många soltimmar. I Stråvalla - Löftabro är det lätt att trivas och läget på Kapelliden är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med Stråvalla havsbad inom gångavstånd och Frillesås centrum en cykeltur bort. I området finns även förskola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och salta bad!
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.