Långamossevägen 23 / Stråvalla / Varberg

Härlig familjevilla i nära nyskick och med havsnära läge. Bara att flytta in!

Slutpris
4 375 000 kr
Boarea/biarea
155/61 kvm
Driftkostnad
25 115 kr/år
Totalareal
1 022 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Långamossevägen såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Långamossevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stråvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har jag nöjet att förmedla en riktigt fin familjevilla byggd 2010. Flytta rakt in i detta stilrena hem med tonskalor i vitt och grått. Här finns fortfarande känslan av nyskick. Andra våning inreddes några år senare och färdigställdes 2016. Den bjuder på ett stort sovrum, ett allrum och ett påkostat helkaklat badrum med både badkar och dusch. Entréplanet bjuder på 2 sovrum, ett badrum, tvättstuga, rymligt kök och ett härligt vardagsrum med vacker täljstenskamin för mysiga stunder. Låga driftkostander på denna generösa boyta. Stor träaltan i västerläge och trädgårdens baksida angränsar vackert mot en liten skogsdunge.
Den grusade uppfarten rymmer flertalet bilar samt ett stort dubbelgarage på gjuten platta och med både vatten och el.
Här bor du mitt emellan Varberg och Kungsbacka med både närhet till skog och hav som fågelvägen finns ca 500 meter bort. Badar och solar gör du nere på Stråvalla strand. Du har gångavstånd till busshållplats och goda pendlingmöjligheter med närhet till E6:an.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stråvalla

Stråvalla är beläget i Varbergs Kommuns norra del, cirka 26 km från centrum och gränsar med Kungsbacka kommun. Stråvalla är sommartid en populär turistort med badområdet Stråvallastrand och Stråvalla Camping.

Nöje

I Stråvalla Småbåtshamn kan den båtintresserade ha sin båt. Cirka 3 km norr om Stråvalla ligger Frillesås där du kan äta en hamburgare på Frillegrillen eller en pizza på Reale Pizzeria. Varför inte svänga förbi Larssons glass för en kulglass om vädret tillåter?

Sport och fritid

Under sommarhalvåret kan man besöka Stråvalla Strand för en dag bland sanddynorna full av sol i den vita finkorniga sanden, bad i havet och en glass från kiosken i det heta sommarsolen. Stranden har kapacitet för cirka 200 badgäster.

Kommunikation

Till Varbergs centrum från Stråvalla är det cirka 26 km och tar lite under en halvtimme med bil. Via buss tar du linje 615 som tar cirka en timme. Bussen går var 20:e minut.

Familjeliv

I Stråvalla ligger förskolan Stråvalla Förskola. Närmaste skolan är Väröbackaskolan där eleverna går i årskurs F-3 och 7-9. Eleverna går årskurs 4-6 på Buaskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.