Musselvägen 8

Musselvägen 8

Slutpris

6 700 000 kr


Träslövsläge— Varberg

Musselvägen 8


Slutpris
6 700 000 kr

Träslövsläge— Varberg

Drömläge med havsutsikt i attraktiva och mysiga Läjet!

Magiskt läge i Träslövsläge! Här får du chans att bo på första parkett mot vacker natur och hav. Strosa ut och njut av sköna strövområden, ljuvliga stränder och brusande vågor, lika vackert året om. Tomten är på 955 kvadratmeter och den största delen av trådgården ligger i ett soligt och härligt västerläge med fri utsikt ut mot ängar och hav.

Villan bjuder på vardagsrum med utgång till inglasat uterum, kök, badrum, 4 sovrum och källare med garage samt massa bra extra ytor. Här får du en ypperlig chans att flytta in med familjen och plocka fram era inredningsdrömmar för att skapa ert nya hem.

I Träslövsläge kan man verkligen leva ett härligt liv med havet nära och både fina sandstränder och klippor runt om. Gillar du båtlivet så finns här en sprudlande småbåtshamn eller så strosar man bara runt neråt hamnen och ser när fiskebåtarna sakta glider in. Färsk fisk köper du i den lokala fiskebutiken och sommartid kanske det blir en glass på populära Tre Toppar. Här finns även mysig restaurang, förskola, skola och stor matbutik mm.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
96/75 kvm
Driftkostnad
31 815 kr/år
Tomtarea
955 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-03-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.