Granvägen 27

Granvägen 27

Slutpris

3 100 000 kr


Tvååker— Varberg

Granvägen 27


Slutpris
3 100 000 kr

Tvååker— Varberg

Naturskönt läge i Tvååker samhälle!

Välkommen till populära Tvååker och detta härliga läge i ytterkant av samhället. Här bor du lantligt och mysigt med skogen som närmaste granne på baksidan. Säljaren har under sommarhalvåret njutit av fina odlingsmöjligheter och rofyllda uteplatser. Den hemtrevliga villan har allt praktiskt i ett plan så här slipper du spring i trappor upp och ner. Köket är renoverat och väl tilltaget med plats för både små och stora kockar. Stort och ljust vardagsrum plus ytterligare fem rum, två renoverade badrum och en tvättstuga/groventré med gott om yta och massa förvaring.

Tvååker är ett väl utbyggt samhälle med bl.a skola, förskola, vårdcentral och matbutik. Sen har vi dom små guldkornen som Gööks Bageri där man gärna svänger förbi och köper nåt gott till fika, Korv Me Mos, Höråsens Plantskola och populära utflyktsmålet Strömma Farmlodge för att nämna några. Vacker natur och motionsslinga hittar du på Höråsen som även är en härlig utflyktsplats med barnen, fika och korvgrillning vid ett av vindskydden eller bara njuta av utsikten från toppen. Spela fotboll kan du göra i Tvååkers IF och för den hästintresserade finns här en mysig ridskola. För dig som pendlar så tar du dig snabbt och smidigt ut till motorvägspåfarten.

Här trivs man gammal som ung!


Boarea/biarea
112/33 kvm
Driftkostnad
34 863 kr/år
Tomtarea
803 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-01-18

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Granvägen såldes av oss 2022-01-18. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Granvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.