Tvååkers gata 3A / Galtabäck / Tvååker / Varberg

Exklusiv villa med mängder av finess!

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea/biarea
170/80 kvm
Driftkostnad
46 625 kr/år
Tomtarea
2.1 ha
Rum
6 rum
Såld
2019-11-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Tvååkers Gata såldes av oss 2019-11-02. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Tvååkers Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Galtabäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen att flytta in i ett modernt, exklusivt och socialt hus i utmärkt skick. Denna enplansvilla, som har byggts med stor omsorg och mycket känsla, erbjuder ett kvalitetsboende med något för alla.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Galtabäck

Galtabäck är en småort och tidigare fiskeläge i Varbergs kommun. Orten ligger vid kusten, tio kilometer söder om Varberg och är bland annat känd för Galtabäcks hamn.

Nöje

Natura 2000-området Galtabäck-Lynga är våtmark som sträcker sig från Galtabäcks hamn i norr till Lyngaskär i Falkenbergs kommun i söder. Här finns fågelarter som brun grönbena, kärrhök, myrspov och ljungpipare. Galtabäcks hamn med gamla båtplatser, bryggor, sjöbodar, en badplats samt ett båtmuseum med härliga miljö är en perfekt destination att stoppa vid under promenaden i sommarvärmen för att njuta av en fika i solnedgången. I Varbergs centrum finns ett stort utbud både av affärer, galleria och restauranger.

Sport och fritid

För den fotbollsintresserade finns Galtabäcks Bollklubb som startades 1930. Laget spelar sina hemmamatcher på Galtabäcks IP.

Kommunikation

Från Galtabäck till Varberg Centrum är det ungefär 11 km och tar cirka 16 minuter med bil. Med bussen åker du via linje 1 till Strandbackavägen, Träslövsläge där du byter till linje 652 som tar dig till Galtabäck.

Familjeliv

Strax norr om Galtabäck finns Förskolan Lerjan (personalkooperativ) som bedriver förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1-6 år. I Tvååker, öst om Galtabäck, ligger Bosgårdsskolan som är en av kommunens största F-9 skolor. Nordväst om Galtabäck ligger Ankarskolan som också är en F-9 skola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.