Bolmenvägen 23 / Unnaryd / Hylte

Familjevänligt hus

Slutpris
1 125 000 kr
Boarea/biarea
124/76 kvm
Driftkostnad
33 398 kr/år
Tomtarea
1 249 kvm
Såld
2020-08-06
Bostaden är såld!

Denna villa på bolmenvägen såldes av oss 2020-08-06. Se alla våra försäljningar i Unnaryd samt även på bolmenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Unnaryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna 1½-plans villa med källare och två garage har gott om plats för familjen eller paret som tycker om att bjuda hem gäster. Fyra sovrum fördelade på två plan, vardagsrum, kök med matplats och en möblerbar hall på ovanvåningen ger alla utrymmen du behöver. För varma dagar har man ett stort trä däck att spendera sin tid på och på kvällen kan man sen sätta sig i det fina uterummet som är lätt att värma upp och kan därför användas mesta delen av året.
Trädgården är barnvänlig för både större och mindre barn och i anslutning till uthuset finner vi en sandlåda att leka i.
Källaren ger både utrymme för förvaring och hobbyrum. Här hittar vi idag gamla pannrummet men idag finns en bergvärmepump, tvättstugan, flera andra användbara utrymmen och ett garage.
Välkommen på visning i ert nya hem, välkommen till Bolmenvägen 23!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.