Bandholtzgatan 35 B

Bandholtzgatan 35 B

Slutpris

3 300 000 kr


Söder— Varberg

Bandholtzgatan 35 B


Slutpris
3 300 000 kr

Söder— Varberg

Välkommen till en av de finaste lägenheterna på Bandholtzgatan!

En dröm på Söder! Med smakfulla val och med en känsla för stil och finess har säljaren skapat detta vackra hem. I hallen möts vi av stora, praktiska klinkerplattor och här har man även öppnat upp mot vardagsrummet vilket ger en ljusare och trivsammare planlösning. Praktisk hylla med integrerade mobilladdare binder ihop rummen. Ljust och vackert nyrenoverat kök med skandinavisk touch. När vi öppnar dörren till badrummet får vi ännu en wow-känsla av de läckra val som gjorts härinne vid renoveringen 2021. Stilsäkert med varm känsla! Lägg därtill två stora sovrum varav ett har egen walk-in-closet och en extra yta som du får tack vare den inglasade balkongen med ljuvligt västerläge.

Att vi är många som älskar Söder är lätt att förstå då man bor med ett attraktivt läge där du smidigt tar dig ner till vår fantastiska strandpromenad utmed havet med alla härliga smultronställen och badstopp. Även förskola, skola och Varbergs centrum med affärer och nöjesliv når du lätt till fots eller med cykel.

Välkommen att boka in dig för visning av denna pärla!


Boarea
ca 77.5 kvm
Avgift
3 764 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-20

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Bandholtzgatan såldes av oss 2022-01-20. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Bandholtzgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.