Getterövägen 37 / Getterön / Varberg

Slutpris
6 500 000 kr
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
19 772 kr/år
Tomtarea
1 214 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Getterövägen såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Getterövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Getterön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du din chans att köpa ett renoverat fritidshus med stor charm på attraktiva Getterön. Högt läge och havsutsikt i sydväst erbjuds från denna stora tomt. Huset bjuder bland annat på ett praktiskt kök i lantlig stil, ett allrum med vacker öppen spis och ett stort fönsterparti med njutbar havsvy, ett stort vinterbonat uterum i sydväst och hela 4 sovrum. Huset är varsamt omhändertaget, tillbyggt och ombyggt ett par gånger och har varit i samma familjs ägo sen tomten köptes på -30-talet. Först nu söker denna semesterpärla med egen flaggstång för högtider ny ägare. Getterön har fina naturområden, ett rikt fågelliv, fem badvikar, camping, affär, restauranger, rökeri mm. Du har cykelavstånd in till Varberg centrum och sommartid kan du även ta Getteröbåtarna in till Varbergs hamn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Getterön

Getterön är en halvö belägen strax norr av Varberg med blandad bebyggelse bestående av villor och fritidshus. På Getterön finns flertalet populära badplatser i dem fem vikarna på södra delen av halvön.

Nöje

På halvön finns restauranger, bland annat Hattaviken och Parasollen där du kan njuta av en god lunch under dagarna på stranden. För den campingsugne finns Getteröns Camping som erbjuder plats för antingen husvagn, husbil, tält samt dem har stugor till uthyrning. På campingområdet finns restaurangen 4:e vik som bjuder på underhållning så som livband och MusikQuiz under högsäsong. Naturum Getterön är ett naturreservat som täcker delar av Getterön. På Naturum kan du ta en fika, skåda fåglar eller titta på utställningen om reservatet. I centrum finns ett stort utbud både av affärer, galleria och restauranger.

Sport och fritid

För den surfingintresserade finns det två platser för surf, dels sundet Lessegapet som finns på så kallade 3:e vik samt 6:e vik som är långgrunt men när du väl når djupare vatten lite längre ut från viken finns gott om yta för både vind- och kitesurfing. Utöver surf finns även Varbergs segelsällskap på Getterön och hos dem kan den intresserade ta seglingskurser. VSS är placerat i småbåtshamnen på 1:a vik där du som båtägare även kan hyra båtplats för din båt. En stor fotbollsplan, på 5:e vik ger utrymme för diverse aktiviteter som fotboll och brännboll. På halvön finns Varbergs flygklubb som genom deras flygskola utbildar motor- och motorsegelflygare samt anordnar föreläsningar, flygutflykter och fester.

Kommunikation

Till och från Getterön tar du dig med cykel, bil eller bussen via linje 80 som stannar på flera ställen från början av Getterön till längst ut på halvön. Från centrum till Getterön tar det cirka 15 minuter på cykel, 8 minuter med bil. Under sommarhalvåret går även Getteröbåtarna från hamnen i Varberg till småbåtshamnen på Getterön, turen tar mellan 10-15 minuter enkel väg.

Familjeliv

På Getteröns finns barnvänliga stränder varav 5:e vik är den mest populära där det finns lekplats samt härliga klippor som man kan bada ifrån. 3:e vik är en hundvänlig strand för familjen med hund. På Getterön finns närbutiken Tempo med dagligvaruhandel.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.