Getterövägen 37 / Getterön / Varberg

Slutpris
6 500 000 kr
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
19 772 kr/år
Totalareal
1 214 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Getterövägen såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Getterövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Getterön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du din chans att köpa ett renoverat fritidshus med stor charm på attraktiva Getterön. Högt läge och havsutsikt i sydväst erbjuds från denna stora tomt. Huset bjuder bland annat på ett praktiskt kök i lantlig stil, ett allrum med vacker öppen spis och ett stort fönsterparti med njutbar havsvy, ett stort vinterbonat uterum i sydväst och hela 4 sovrum. Huset är varsamt omhändertaget, tillbyggt och ombyggt ett par gånger och har varit i samma familjs ägo sen tomten köptes på -30-talet. Först nu söker denna semesterpärla med egen flaggstång för högtider ny ägare. Getterön har fina naturområden, ett rikt fågelliv, fem badvikar, camping, affär, restauranger, rökeri mm. Du har cykelavstånd in till Varberg centrum och sommartid kan du även ta Getteröbåtarna in till Varbergs hamn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration