Kiselgatan 23 / Breared / Varberg

Ljust och trivsamt gavelradhus på Breared

Slutpris
3 445 000 kr
Boarea
112 kvm
Avgift
4 328 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-10
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kiselgatan såldes av oss 2020-03-10. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Kiselgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Breared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina gavelradhus i två plan uppfört 2019. Entréplanet erbjuder en hänförande takhöjd om nära 3 meter, en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till uteplatsen och trädgårdstäppan som har ett fint solläge. Nuvarande ägare har låtit sätta upp enhetlig belysning i samtliga rum samt solskydd i fönster vilket ingår i överlåtelsen. Utöver detta finns på entréplan ett fullutrustat badrum med tvättmöjlighet samt ett förråd. En våning upp finner du ännu ett helkaklat badrum utrustat med badkar samt fyra sovrum varav ett med balkong. Området kring Marmorlyckan erbjuder fina motionsslingor och aktivitetsmöjligheter för både små och stora. Önskar du ta dig ner till Apelvikens strand för surf och salta bad gör du det enkelt via bilfria cykelvägar. Möjlig inflyttning 1 Juli.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Nöje

Närhet till stormarknad, systembolag, pizza-, thai- och sushirestaurang. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.

Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, Varbergs inomhuscenter för den växande sporten padel. Här finns även yogastudio, stort gym, skatepark och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.

Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.

Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor F-9 - allt på bekvämt gångavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.