Kiselgatan 23

Kiselgatan 23

Slutpris

3 445 000 kr


Breared— Varberg

Kiselgatan 23


Slutpris
3 445 000 kr

Breared— Varberg

Ljust och trivsamt gavelradhus på Breared

Välkommen till detta fina gavelradhus i två plan uppfört 2019. Entréplanet erbjuder en hänförande takhöjd om nära 3 meter, en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till uteplatsen och trädgårdstäppan som har ett fint solläge. Nuvarande ägare har låtit sätta upp enhetlig belysning i samtliga rum samt solskydd i fönster vilket ingår i överlåtelsen. Utöver detta finns på entréplan ett fullutrustat badrum med tvättmöjlighet samt ett förråd. En våning upp finner du ännu ett helkaklat badrum utrustat med badkar samt fyra sovrum varav ett med balkong. Området kring Marmorlyckan erbjuder fina motionsslingor och aktivitetsmöjligheter för både små och stora. Önskar du ta dig ner till Apelvikens strand för surf och salta bad gör du det enkelt via bilfria cykelvägar. Möjlig inflyttning 1 Juli.


Boarea
112 kvm
Avgift
4 328 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-10

Mäklarhuset Varberg

Denna radhus på Kiselgatan såldes av oss 2020-03-10. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Kiselgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.