Kulls väg 6

Kulls väg 6


Kärradal— Varberg

Kulls väg 6



Kärradal— Varberg

Lyxig villa med pool, spabad, bastu, utedusch, gästhus och generösa uteplatser

Semesterkänsla året om i denna lyxiga villa i Kärradal!

Älskar du att vara hemma, ha stora ytor och en fantastisk trädgård med otaliga uteplatser att välja mellan? Egen pool, spabad och bastu? Lantligt men med närhet till salta bad? Då ska du kika hit!

En vacker villa med många vinklar och detaljer. Träfasad av laserad gran, ett väl genomtänkt val. Vid entrén finns en välkomnande magnolia och avenbokhäck som ramar in hemma hos känslan. Det knastrande gruset förstärker den lantliga känslan och trots att det finns grannar intill upplever man att tomten är en privat oas. Denna villa är omsorgsfullt ritad av arkitet Gert Carlsson och alla detaljer är väl genomtänkta. Husets sneda placering på tomten gör att sydvästläget maximeras och du får en oroligt vacker utsikt över skogsdungen med den fina åkern bakom som skiftar i färg över årtiderna. Den grusade uppfarten rymmer flertalet bilar och intill groventrén finns en gjuten platta för tilltänkt carport. Här finns även en avdelning med odlingslådor/köksträdgård.

Invändigt bjuder huset på stora, generösa ytor och vattenburen golvvärme överallt via bergvärme. På golven ligger antingen snygg enstavs ekparkett eller klinkers Micron, som är en oglaserad granitkeramik med fin struktur som är skön att gå barfota på och som dessutom är lättstädad. Från köket når du den stora altanen med terrassmarkis. I köket finns en rymlig köksö med plats för 4 stolar och ett drömmigt skafferi. Stort vardagsrum med braskamin med täljsten och vid matplatsen finns ett Hajomsparti ut till det mysiga uterummet som används året om med golvvärme. Vidare finns stort sovrum på entréplan, badrum, rymlig tvättstuga med intilliggande walk-in-closet till alla kläder, pannrum och groventré med med 5 garderober och en trappa upp till ett extra inrett rum där barnen idag har ett separat spelrum.

En trappa upp finns hall, allrum, 3 sovrum och ett stort badrum med dubbeldusch samt 2 balkonger, en stor och en liten, varav den lilla har vacker stjärnhimmel i kupan ut. Vilken detalj! Huset bjuder även på tvättnedkast från andra våning direkt ner i tvättstugan, sensorstyrt ljus i flertalet rum och inbyggda högtalare i tak i flera rum. Fiber och centraldammsugare finns också.

2015/2016 byggdes poolen som är 4 x 8 meter och poolhuset. Den generösa träaltanen rymmer både pool och ett härligt spabad som är skönt att bada i hela året om och även perfekt att värma sig i för att sedan kasta sig i den stora poolen igen. Vid poolhuset finns en utedusch och en fin bastu med glasdörr och utsikt över trädgården. Dessutom finn en gästdel där rummet har elgolvvärme, köksdel med kylskåp, vask och varmvattenberedare, plats för matbord och sovloft.

I Kärradal finns stora och lilla kärra, som är fina badstränder, liten butik där man kan handla bland annat färska frallor på swish, korthålsbana för golf, Jippies veranda och Fridas restaurang.


Boarea
220 kvm
Driftkostnad
40 895 kr/år
Tomtarea
1 038 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-19

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Kulls väg såldes av oss 2021-10-19. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Kulls väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.