Siers Väg 36

Siers Väg 36


Bläshammar— Varberg

Siers Väg 36Bläshammar— Varberg

Bostadsrättsradhus i nyskick i barnvänligt område och med knappt 2 km ner till havet!

Välkommen att flytta rakt in på 117 sköna och välplanerade kvadratmeter i 2 plan! Detta bostadsrättsradhus har byggår så sent som 2021 och är i nyskick. Du bor trevligt i ytterkant av det barnvänliga området med fri baksida mot härlig grönska. Morgonsolen njuter du av på uteplatsen på framsidan och sommarens sköna grillkvällar med kvällssol avnjuts på altanen på baksidan där du även har den största delen av trädgården. Tomten är ca 320 kvm och är upplåten med bostadsrätten. Egen carport har du smidigt intill bostaden och på tomten finns även ett fristående förråd.

En modern och stilren interiör där du har välutrustat kök med härlig matplats vid de tre fönstren, två helkaklade badrum, tre sovrum och både vardagsrum och allrum. Önskas ett fjärde sovrum går det enkelt att sätta upp en vägg med dörr i allrummet.

Nära förskola och Bläshammar skola som är en F-5 skola. Ska du in till Varbergs centrum och vill ställa bilen hemma finns både cykelväg och bussförbindelse. Motorvägspåfarten är bara ca 5 minuter bort. Till havet har du knappa 2 km!


Boarea
117 kvm
Avgift
4 893 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-14

Mäklarhuset Varberg

Denna radhus på Siers Väg såldes av oss 2023-11-14. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Siers Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad