Smörblommestigen 8

Smörblommestigen 8

Slutpris

5 145 000 kr


Karlberg— Varberg

Smörblommestigen 8


Slutpris
5 145 000 kr

Karlberg— Varberg

Stor, renoverad familjevilla på populära Karlberg

Drömmer du om ett stort hus på populära Karlberg? Då ska du boka in dig på denna visning. Under dryga 10 år har detta hus renoverats och byggts om till en modern och mycket tilltalande villa.

Renoveringar såsom kök, ny panel, ommålning, nytt tak, ny balkong samt ett nytt inglasat uterum med egen luft-luftvärmepump 2015-2017. Asfalterad uppfart och garage. En insynsskyddad baksida med köksträdgård, inglasat uterum, stor träaltan med utekök, spabad och mysig pergola. Egen flaggstång för högtidsdagar. På framsidan av huset finns en stor träaltan.

På entréplan finns ett stort kök, vardagsrum, 3 sovrum och ett stort helkaklat badrum. Ovanvåning med allrum, 2 sovrum, en gästtoalett och ett helkaklat badrum. I källaren finns de sköna bonusytorna såsom ett stort allrum (idag biorum), walk-in-closet, stor tvättstuga, gästwc, pannrum förråd och möjlighet att bygga hemmaspa!

Bergvärme med vattenburen golvvärme i nästan hela entréplan men i några rum är den inte inkopplad än så det finns några VVS-installationer som köparen behöver fixa med. (Offert från vvs-installatör finns att tillgå).

Perfekt barnvänligt område med närhet till förskola, Furubergsskolan, PS gymnasieskola, Östervi med fotbollsplaner, motionsslingor mm.


Boarea/biarea
155/111 kvm
Driftkostnad
36 348 kr/år
Tomtarea
795 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-10-10

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Smörblommestigen såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Smörblommestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.