Smörblommestigen 8 / Karlberg / Varberg

Stor, renoverad familjevilla på populära Karlberg

Slutpris
5 145 000 kr
Boarea/biarea
155/111 kvm
Driftkostnad
36 348 kr/år
Tomtarea
795 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Smörblommestigen såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Smörblommestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer du om ett stort hus på populära Karlberg? Då ska du boka in dig på denna visning. Under dryga 10 år har detta hus renoverats och byggts om till en modern och mycket tilltalande villa.

Renoveringar såsom kök, ny panel, ommålning, nytt tak, ny balkong samt ett nytt inglasat uterum med egen luft-luftvärmepump 2015-2017. Asfalterad uppfart och garage. En insynsskyddad baksida med köksträdgård, inglasat uterum, stor träaltan med utekök, spabad och mysig pergola. Egen flaggstång för högtidsdagar. På framsidan av huset finns en stor träaltan.

På entréplan finns ett stort kök, vardagsrum, 3 sovrum och ett stort helkaklat badrum. Ovanvåning med allrum, 2 sovrum, en gästtoalett och ett helkaklat badrum. I källaren finns de sköna bonusytorna såsom ett stort allrum (idag biorum), walk-in-closet, stor tvättstuga, gästwc, pannrum förråd och möjlighet att bygga hemmaspa!

Bergvärme med vattenburen golvvärme i nästan hela entréplan men i några rum är den inte inkopplad än så det finns några VVS-installationer som köparen behöver fixa med. (Offert från vvs-installatör finns att tillgå).

Perfekt barnvänligt område med närhet till förskola, Furubergsskolan, PS gymnasieskola, Östervi med fotbollsplaner, motionsslingor mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Karlberg

Karlberg är det barnvänliga området ett par km från Varbergs centrum. Här bor man nära naturen, Varbergs city och det mesta man behöver i vardagen.

Nöje

Här cyklar eller går du lätt in till Varbergs centrum med sitt stora utbud av restauranger och nöjesliv. Även grannområdet har en lokal resturang/pub.

Sport och fritid

Karlberg gränsar till Furubergsskogen där du har ett upplyst motionsspår. Även Östervi IP ligger här där Lilla Träslövs FF håller till. Närhet till ishall, den nya simhallen som byggs och diverse andra sportaktiviteter.

Kommunikation

Bra cykelvägar och bussförbindelser.

Familjeliv

Bockstensskolan F-5, Furubergsskolan F-5, Håstensskolan 6-9 och Peder Skrivares gymnasium ligger på nära avstånd, läs gärna mer på https://www.varberg.se/barnutbildning/grundskola/grundskolor.4.66660dfe140ab7c99eb7fc4.html

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.