Stamrosstigen 3

Stamrosstigen 3

Slutpris

4 350 000 kr


Karlberg— Varberg

Stamrosstigen 3


Slutpris
4 350 000 kr

Karlberg— Varberg

Utomordentligt läge med plats för den stora familjen!

Här hälsar vi dig välkommen till ett mycket bra läge näst längst in på återvändsgata på barnvänliga och populära Karlberg. Trädgården ligger i skönt västerläge och härifrån har du utsikt bort mot Furubergsskogen med sin vackra natur och härliga promenadstråk.

Villan som är renoverad bjuder på ett stilfullt kök i svart och vitt, vardagsrum, 4 sovrum där möjligheten finns att dela av till ytterligare ett, två badrum och dessutom finns ett extra rum inrett med egen ingång som kanske blir perfekt till tonåringen som vill va lite för sig själv. Inglasat uterum med skjutparti som du kan öppna upp till den generösa träaltanen där det finns plats för att möblera med flera olika sittplatser. Staket som fint ramar in både vid altan och runt trädgården. Det perfekta läget för både gammal som ung med närhet till bl.a affär, förskolor, skolor, strövområden, ishall och det nya badhuset som byggs.


Boarea
142 kvm
Tomtarea
391 kvm
Rum
6 rum
Såld
2020-09-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.