Torpa Kyrkväg 29

Torpa Kyrkväg 29

Slutpris

4 025 000 kr


Torpa Kyrkby— Varberg

Torpa Kyrkväg 29


Slutpris
4 025 000 kr

Torpa Kyrkby— Varberg

Villa i ett plan belägen i populära Torpa Kyrkby!

Nu erbjuds du chansen att förvärva en hemtrevlig villa med högt och soligt läge i natursköna och barnvänliga Torpa kyrkby. Villan som är belägen precis vid vackra Torpa Kyrka är perfekt för dig som söker ett lättskött boende. En mysig och omsorgsfullt planerad trädgård med bl.a. äppelträd, plommonträd, mullbärsträd, doftande syrén och rosor samt fläder som inramas av ett klassiskt smålandsstaket. Här är det bara är att flytta in! Byggåret är 2016/2017 och sedan dess har man bland annat uppfört ett rymligt uterum med golvvärme samt ett stort altandäck med nedsänkt spabad.
Interiört rymmer huset en välkomnande hall och ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats med en sprakande braskamin. Vidare finns tre sovrum (möjlighet att dela av till ett fjärde), helkaklat badrum samt gästtoalett och kombinerad groventré/tvättstuga.

Här får du även en stor trädgård på dryga 1 400 kvm med flertalet sköna uteplatser, rejäl gräsmatta för lek och spring samt köksträdgård med bärbuskar, rabarber och jordgubbsland! Dessutom har här uppförts utekök med sittplatser där vinrankan vackert klättrar sig uppåt på gaveln. Här kan du se fram emot ljumma sommarkvällar med grillat, egenodlade örter från pallkragarna och skrattande vänner. Tack vare tomtens höga läge har du sol från tidig morgon till solnedgång. På tomten finns även ett garage och en gäststuga med gästrum samt förråd. På dessa två komplementbyggnader har totalt 21 st solcellspaneler installerats vilka ska generera ca 9 400 kWh/år och är klockrent för att hålla ner elkostnaderna och försörja elbilsladdaren och hushållet med ström.

I Torpa bor du på lugnt och lantligt läge med närhet till natur och skog, men även på ett avstånd där du endast har 10 min resväg till stan och några få minuter till motorvägspåfarten för dig som pendlar till arbetet. På gångavstånd finns busshållsplats. Förskola och skola upp till årskurs 9 är beläget i närliggande Lindberg och skolskjutsen plockar upp kidsen precis vid tomten. I närområdet finns guldkorn såsom lummig promenadstigar, bär- och svampskogar, den lilla dammen som under vintern agerar skridskobana för barnen samt Warberg Tomateria som är en handelsträdgård med café och bageri. På cykelavstånd (ca 3,0 km bort) ligger vackra Kärradal med restauranger, klart havsvatten och vit sandstrand och krabbfiske från klippor och brygga. Perfekt för dig som gillar vind- & kitesurf.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Villan är besiktigad och protokollet går att få ta del av via fastighetsmäklaren.


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
24 384 kr/år
Tomtarea
1 408 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-03

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Torpa Kyrkväg såldes av oss 2023-11-03. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Torpa Kyrkväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.