Uddarnas väg 4B / Trönningenäs / Varberg

Ståtlig tvåplansvilla i strålande skick!

Slutpris
7 600 000 kr
Boarea
247 kvm
Driftkostnad
58 000 kr/år
Totalareal
1 441 kvm
Rum
7 rum
Såld
2019-07-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Uddarnas Väg såldes av oss 2019-07-13. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Uddarnas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trönningenäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till Trönningenäs och denna tvåplansvilla om 247 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett ståtligt och stort hus i utmärkt skick med stora sällskapsytor och härlig rymd. Vidare är detta ett exklusivt boende med utsikt över hav och berg.

Huset står på en rogivande och härlig havstomt med stort däck med jacuzzi, solbädd och flertalet platser att umgås vid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Trönningenäs

I Trönningenäs finns ett stort antal sommarhus, varav vissa är bebodda året om samt villor. Den norra delen av Trönningenäs kallas Norra Näs. Till centrala Varberg är vägavståndet cirka 9 kilometer.

Nöje

Marinmuseet i Varberg (tidigare Hamnmuseet), finns i området, inrymt i de verkstadslokaler som upphovsmannen Bo Oskarsson disponerar. På Kvarnberget är en väderkvarn belägen, byggd 1898 och i bruk till 1965. Den förvaltas av en stiftelse kallad Kvarnen i Trönningenäs, bildad av Lindberga hembygdsförening. Kvarnen har renoverats och är fullt brukbar, visningar anordnas. I Varbergs centrum finns ett stort utbud både av affärer, galleria och restauranger.

Sport och fritid

Norra näs erbjuder surfingvänlig miljö för vind- och kitesurfare. Det är ett perfekt ställe att lära sig att vindsurfa på. Ute vid den närmaste ön västerut, Bondaholmen, finns ett stort område med knädjupt vatten, perfekt för träning.

Kommunikation

Från centrum tar det cirka 11-12 minuter med bil, men det går även bra att cykla vilket tar cirka 23-25 minuter. Buss via linje 615 går till Bläshammar skola som ligger vid infartsvägen mot Trönningenäs.

Familjeliv

Strax innan infartsvägen mot Trönningenäs ligger Bläshammar skola och Siers förskola. Bläshammar skola är en F-5 skola med årskurserna förskola, ettan, tvåan, trean, fyran och femman. Siers förskola finns de tre avdelningarna Nyckelpigan för barn i åldern 1-3 år, Trollsländan för barn i åldern 3-5 år och Fjärilen för barn i åldern 3-5 år.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.