Vindrosvägen 7 / Mariedal / Varberg

Slutpris
4 420 000 kr
Boarea/biarea
92/90 kvm
Driftkostnad
30 854 kr/år
Tomtarea
662 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-15
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Vindrosvägen såldes av oss 2020-03-15. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Vindrosvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Mariedal och detta 60-tals kedjehus med gavelläge och stor potential att bli ett riktigt drömhem.
Här är det enkelt att se möjligheterna och redan när du kliver in i hallen väcks idéerna till liv.

Entréplanet om 92 kvadratmeter fördelar sig på ett kök med ljus matplats framför fönster, vardagsrum med utgång till altan, tre sovrum, badrum samt möblerbar hall. En trappa ner i källarplanet finns gott om bonusytor så som gillestuga, hobbyrum, tvättstuga, förråd och groventré. Extra plus för det vidbyggda garaget som nås från källarplanet.

Här bor du på en lugn familjevänlig återvändsgata med behagligt avstånd till centrum och havet med flertalet badplatser. Påskbergskogen med upplyst motionsslinga ligger strax intill huset och så även förskola och skola.
Här finns allt du och familjen kan önska med andra ord!

Besiktningsprotokoll finns att få från Mäklaren på begäran.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mariedal

Mariedal är ett omtyckt villaområde i centrala Varberg. Här finns allt du och familjen kan önska inom behagligt avstånd, Påskbergsskogen med upplyst motionsslinga och fotbollsplaner i öst, badplatsen Ankaret och strandpromenaden åt väst och stadskärnan med butiker och restauranger åt norr.

Nöje

Varbergs torg är beläget drygt 1km ifrån Mariedal där du finner diverse restauranger, pubar, caféer och butiker. Är du sportintresserad kan du gå till dem närliggande sportanläggningarna där Varbergs Bois spelar sina matcher eller varför inte kolla på lite handboll i Varbergs idrottshall. I arena Varberg hålls det även olika mässor/event året runt som du kan delta i.

Sport och fritid

Gillar du att röra på dig så har du mycket att göra på Mariedal. Du hittar Varbergs idrottshall där du kan utöva diverse aktiviteter så som handboll, bowling, kampsporter med mera. Påskbergsvallen ligger även bara ett stenkast iväg där du kan ägna dig åt friidrott eller spela fotboll. Eller vill du bara ut och röra på dig så kan du ta ett varv i det fina löpspåret i Påskbergsskogen som är upplyst om du ger dig ut i mörkret.

Kommunikation

Knappt 1,5km ifrån Mariedal ligger Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.

Familjeliv

I närheten av Mariedal finns det ett gott utbud av förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Mycket fina grönområden och fina moderna lekplatser.

Liknande bostäder i närheten