Slutpris

4 200 000 kr


Vemdalsskalet— Härjedalen


Slutpris
4 200 000 kr

Vemdalsskalet— Härjedalen

En nybyggd dröm på 140 kvm!

Det här huset är under uppförande i denna stund och kommer att bli ett härligt fritidshus i två plan på totalt 140 kvm boa. Huset beräknas inflyttningsklart strax före påsk så till finaste vårvintern kan du fylla alla fyra sovrummen med familj och gäster och njuta av längdspåret som går alldeles utanför dörren. Bilen parkerar du förstås i det varmbonade garaget så när det är dags att hämta upp längdskidåkarna som tagit sig ända till Storhogna är den både varm och snöfri. Skoterleden går i utkanten av området och till Skalets Torg är det endast ca 10 minuters promenad. Huset ligger i skönt söderläge och dess gäster kan njuta både sol och fjällutsikt när vädret tillåter.
Bilder kommer från liknande hus och ger en uppfattning om planlösning. Färgsättningen är dock annorlunda. På detta hus som byggs nu är panelen stengrå och kök och innerdörrar blir mörkare än vad dessa bilder visar.

Boka en visning med oss och få en egen känsla för huset på plats!


Boarea/biarea
147/19 kvm
Driftkostnad
33 740 kr/år
Tomtarea
1 165 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-02

Mäklarhuset Sundsvall

Denna fritidshus på såldes av oss 2020-02-02. Se alla våra försäljningar i

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.