Tegefjäll Övre Bäcken 10E

Tegefjäll Övre Bäcken 10E

Slutpris

2 400 000 kr


Tegefjäll— Duved— Åre

Tegefjäll Övre Bäcken 10E


Slutpris
2 400 000 kr

Tegefjäll— Duved— Åre

Skidåkarlägenhet i kvarteret Bäcken/Tegefjäll!

Här är skidåkarlägenheten med ski in - ski outläge i Bäcken i Tegefjäll. Har renoverats på senare år med ljusa och fräscha ytskikt och helkaklat badrum med bastu. Lägenheten som är på ca 55 kvm är en topplägenhet i huset och har entré med förvaring. De tre sovrummen ligger direkt när man kommer in på vänster sida. Med söderläge har du det rymliga allrummet med köksdelen som har full takhöjd och utgång till balkong med fin utsikt.

Säljes utan möbler och inventarier förutom de platsbyggda våningssängarna. Föreningen är i stort sett skuldfri och avgiften väldigt låg. Goda möjligheter till bra hyresintäkter om man önskar hyra ut. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den.
Ingen avgiftshöjning är planerad, dock så förhandlar man med Telia om kollektiv fiberanslutning (det är redan förberett i lägenheten) och man tror från föreningens sida att avgiften för fiber kommer att ligga på ca 160:-/månad och lägenhet. Läggs på månadsavgiften.

Välkommen att boka visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
2 435 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-12

Mäklarhuset Åre

Denna lägenhet på Tegefjäll Övre Bäcken såldes av oss 2023-10-12. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Tegefjäll Övre Bäcken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.