Årevägen 141A / Åre by / Åre

Stor lägenhet, perfekt för det större sällskapet!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
130 kvm
Avgift
3 750 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Våning
2 och 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Årevägen såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Årevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åre by är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna lägenhet om 130 m², fördelat på två plan i ett hus med gamla anor, med behagligt läge i centrala Åre - gångavstånd till allt!

Genomtänkt planlösning med sällskapsytorna på entréplan och de fyra sovrummen samt det ena badrummet med bastu på övre plan. Smakfulla materialval ger ett hemtrevligt och gemytligt intryck, trägolv på bägge planen, välutrustat kök med matplats och genomgående fina ytskikt. Öppen planlösning på entréplanet med mycket fönsterpartier vilka ger ett fint ljusinsläpp. Från allrummet på entréplan kommer du ut till balkongen i söderläge med utsikt över Åresjön och Renfjället. Här skiner solen hela dagen lång! Mindre bostadsrättsförening med tre lägenheter i huset. En bostad att trivas i.

Lägenheten säljs med möbler och inventarier!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.