Årevägen 175D

Årevägen 175D

Slutpris

4 400 000 kr


Åre

Årevägen 175D


Slutpris
4 400 000 kr

Åre

Fantastiskt läge vid Åresjön!

Nu har du möjlighet att förvärva en lägenhet i populära BRF Lake Lodge - bästa läget byn!

Med 200 meters gångväg till VM8-liften, 20 meter ned till Åresjöns strandlinje, 40 meter ut till badstegen på BRF:ens egen brygga i Åresjön och 1 km in till Åre Torg respektive Järnvägsstationen har du allt du behöver för en härlig vistelse året runt i Åre - allt inom gångavstånd!

Vintertid går längdspåren på sjön förbi bara ett stenkast bort och på sommaren bjuder Åresjön in till båtliv, kajakpaddling och bad. Gondolliften VM8:an tar dej upp på fjället både sommar- som vintertid för cykling, vandring eller skidåkning. Landningsplatsen för skärmflygare är närmaste granne i väster.

Lägenheten ligger i markplanet med altandörr i söderläge som ger direkt access till Åresjön. Ifrån lägenhetens egen bastu vandrar du ut genom altandörren, nedför gräsmattan till bryggan och kyler av dig med ett dopp i Åresjön. Fönstren bjuder till en magnifik utsikt över Åresjön och Renfjället. Välplanerade 54,5 kvm med hall, två sovrum, kök och allrum i öppen planlösning samt ljust helkaklat badrum med bastu.

Lägenheten är fullutrustad med köksutrustning, diskmaskin, tvättmaskin, torkskåp, TV, WiFi och möbler. Vissa inventarier ingår i köpet.

Uthyrningsmöjligheter med goda intäkter för den som så önskar.

Till lägenheten hör ett stort separat kallförråd om ca 16 kvm, skidförråd, vallningsbod samt carport med motorvärmaruttag

Brf Lake Lodge är en väl omhändertagen förening med låg belåning och där kostnaderna för uppvärming och hushållsel ingår avgiften. BRF Lake Lodge Åre har under 2022 installerat en stor solcellsanläggning på det söderliggande garage & förråds-taket vilket kommer att bidraga till minskade elkostnader för föreningen.


Boarea
54.5 kvm
Avgift
3 225 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2024-02-06

Mäklarhuset Åre

Denna lägenhet på Årevägen såldes av oss 2024-02-06. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Årevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.