Björnen Norra Hermelinen 1A / Åre Björnen / Åre

Stilren lägenhet i attraktivt område!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
1 750 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnen Norra Hermelinen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Björnen Norra Hermelinen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åre Björnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Uppe i området Norra Hermelinen i Årebjörnen ligger denna trevliga renoverade skidåkarlägenhet med fin utsikt mot Årefjällen och Åresjön. Den stora altanen i sydvästläge levererar många soltimmar från morgon till kväll! Helkaklat badrum med golvvärme och bastu, 3 sovrum samt kök/allrum i öppen planlösning och högt i tak! År 2018 totalrenoverades köket, nya golv i allrum och hall, nya element, nya undersängar i de 2 mindre sovrummen samt målning av väggar och snickerier.
Föreningen har god ekonomi = låg avgift. Denna förening har även ett gårdshus där man finner tvättstuga, vallarum och en toalett.
Ski in - ski outläge då man kliver utanför dörren och spänner på sig åkdonet och seglar ner mot Årebjörnens centrum via transportleden som går direkt utanför lägenheten. Årebjörnens centrum erbjuder också reception, restaurang, butik, skiduthyrning och bussförbindelser. Lägenheten är fri från uthyrningsavtal och säljs delvis med möbler & inventarier!
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.