Björnen Örnen 42

Björnen Örnen 42

Slutpris

7 800 000 kr


Åre Björnen— Åre

Björnen Örnen 42


Slutpris
7 800 000 kr

Åre Björnen— Åre

Välbyggt och vackert i Björnen!

Välkommen till detta vackra och välbyggda Forsgrens hus, som ger en känsla av hemtrevnad och äkthet, beläget i kvarteret Bear Peak med adress Örnen i Åre/Björnen. Med sitt avskilda läge och ändå ski in ski out, passar denna bostad både som permanent och fritid. Gångavstånd till både restaurang Tyrolen och Hotell Copperhill Mountain Lodge.
Efter en härlig dag i backen eller på fjället är det bara att glida ner i den uppvärmda hottuben på altanen. Vad mer kan man begära!

Huset har en total golvyta på 138 kvm (med loftet inkluderat) och innehåller 6 rum och kök, varav 2 allrum, 4 sovrum med möjlighet till 11 bäddplatser samt 2 badrum. Grovingång i anslutning till entrén med tvättstuga och bergvärmepumpen.
Allt i gediget utförande med fina trägolv i alla sovrum samt i allrummen. I de båda badrummen ligger det mosaikgolv i sten. Entrégolvet är ett naturfärgat skiffergolv och i köket ligger också ett naturfärgat golv av sten.

Den fantastiskt vackra murade öppna spisen är som ett smycke i det ombonade allrummet som har ljusinsläpp från flera väderstreck. Genomgående vitlaserat trätak och infällda spottar i några av rummen.
En trappa upp från hallen finner vi det andra allrummet. Perfekt som TV-rum eller barnens egen hörna. Två sovrum, ett på vardera sidan om detta allrum. De andra sovrummen ligger invid allrummet på entréplan, som också rymmer det stora och härliga köket. Husets entréplan har golvvärme med vattenburet system och i loftplanet är det element.

Ett hus att njuta och trivas i. Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel i 10 år genom ett s.k "Skyddat köp"! Vissa möbler ingår i försäljningen.

Måste ses!
Välkommen på visning!


Boarea
145 kvm
Driftkostnad
37 680 kr/år
Tomtarea
1 360 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-15

Mäklarhuset Åre

Denna fritidshus på Björnen Örnen såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Björnen Örnen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.