Björnen Räven 1A / Åre Björnen / Åre

Topplägenhet i området Räven!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
74.5 kvm
Avgift
2 020 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-12-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnen Räven såldes av oss 2019-12-12. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Björnen Räven

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åre Björnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna öppna, sociala & trivsamma övervåning med storslagen utsikt från balkongen mot fjällen & Åredalen! Kök/allrum i öppen planlösning med braskamin, helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin & bastu och i lägenheten finner man 3 sovrum - totalt 6 bäddar.
Ski in - ski out då transportleden går utanför lägenheten! Närhet till allt som Åre Björnen har att erbjuda såsom liftsystem, längdspår, skistarshop, restauranger, kommunikationer och mataffär. Lägenheten är fri från uthyrningsavtal.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.