Åkrevägen 1

Åkrevägen 1

Slutpris

2 220 000 kr


Brunflo— Östersund

Åkrevägen 1


Slutpris
2 220 000 kr

Brunflo— Östersund

Trivsam enplansvilla på hörntomt i familjevänliga Brunflo

Varmt välkommen till Åkrevägen 1. Möjligheternas enplansvilla på hörntomt, centralt belägen i Brunflo
Här finns nu chansen att förverkliga och forma er egna husdröm då visst renoveringsbehov föreligger,
Denna bostad är perfekt för er som önskar få sätta sin egen stil och känsla och vill bo på promenadavstånd till all tänkbar service. Med andra ord den perfekta bostaden att skapa många fina minnen tillsammans. Läget är magiskt! Här bor du nämligen på en lugn och barnvänlig gata. Ett helt optimalt läge för ett bekvämt familjeliv.
Fastighetens trädgård om 1102 kvm är en mycket lummig och trevlig hörntomt som inbjuder till lek och umgänge. Här finns också en friggebod som har använts som gäststuga.

Bostaden har en mycket bra planlösning. Fiber är installerat och uppvärmning via bergvärme.
Här erbjuds hall med flertalet garderober, fyra sovrum och kök med bra förvaring samt plats för stort matbord. Badrum med kakel, klinker och dusch. Härliga umgängesytor i vardagsrummet som du når via fina pardörrar. Här finns plats både för soffgrupp och matbord. Tvättstuga med tvättmaskin och allbänk, groventré och matkällare
Garage med fjärrstyrd port som även nås inifrån huset.
Rymlig altan under tak som löper längs husets framsida. En plats för mysiga utomhusmåltider tillsammans med vänner och familj eller bara sitta i lugnet och läsa en god bok.

Promenadavstånd till det mesta så som ishall, Brunflobadet, livsmedelsbutiker, hälsocentral, apotek, förskola och skolor från förskoleklass till årskurs 9 samt nära till skog och mark för härliga vandringsturer.
Perfekt pendelavstånd för dig som arbetar inne i Östersund men vill bo en liten bit utanför. Med bil ca 15 minuter och det finns dessutom gott om bussförbindelser in till Östersund dagligen.
Endast en kort promenad till Storsjön och Brunfloviken där det finns elljusspår, bike park, och även cykelväg in till Östersund.
Välkommen på visning.


Boarea/biarea
93/77 kvm
Driftkostnad
19 700 kr/år
Tomtarea
1 102 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-24

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Åkrevägen såldes av oss 2022-10-24. Se alla våra försäljningar i Brunflo samt även på Åkrevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.