Handöl Oppdalsvallen 917

Handöl Oppdalsvallen 917

Slutpris

1 600 000 kr


Duved— Åre

Handöl Oppdalsvallen 917


Slutpris
1 600 000 kr

Duved— Åre

Vid Storsnasens fot!

Spänn på dig skidorna och ge dig ut på en topptur mot Storsnasen. Det är verkligheten på Oppdalsvallen 917 där du har naturen runt dig, fjället framför dig och blåbärstuvorna inpå knuten en sensommardag. Detta är ett litet paradis, en arktiektdröm - så otroligt charmigt!
Stugan som ligger i Oppdalsvallen, mellan Enafors och Handöl är 50 kvm med 3 rum, varav 2 sovrum, ett allrum med murad öppen spis, kök och matplats. Tvättrum med dusch och handfat. Utgång till altan i sydvästligt läge och med en mulltoalett precis till höger.

Dessutom har du endast ca 1,5 mil till Storulvåns Fjällstation, en pärla i den västjämtska fjällvärlden, där du lätt tar dig vidare till fots eller på skidor mot Sylarna, Blåhammaren och Storerikvollen på norska sidan mm.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
18 079 kr/år
Tomtarea
1 951 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-03-03

Mäklarhuset Åre

Denna villa på Handöl Oppdalsvallen såldes av oss 2023-03-03. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Handöl Oppdalsvallen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.