Lillkvarnvägen 15B

Lillkvarnvägen 15B

Slutpris

5 990 000 kr


Duved— Åre— Nyproduktion

Lillkvarnvägen 15B


Slutpris
5 990 000 kr

Duved— Åre— Nyproduktion

Ski Hamre III i Duved - nyproduktion.

Nu släpper vi sista etappen i Duved, Brf Ski Hamre III som kommer att bestå av 12 parhuslägenheter i 2-plan och som har ett alldeles perfekt ski-in/ski-out-läge och en härlig utsikt mot fjällvärlden!
Toppläge granne med längdspårcentralen Hamrelia och med Hamrebacken, där du snabbt kan komma ut i nypistade backar både dagtid och under vinterns kvällar när det är kvällsåkning. Sommartid har du fjällvärlden runt knuten som bland annat erbjuder många fina cykelleder, vandringsleder, fiskemöjligheter och golfbana endast ca 10 minuters bilresa ifrån. Föreningen kommer att vara lågt belånad och lägenheterna på Lillkvarnvägen står klara och några lägenheter är redan tillträda!
Lägenheterna på Bäckvägen kommer att stå klara under september månad!

Projektet kommer att omfatta två olika hustyper, modell 1 (Bäckvägen) med ingång i souterrängplan samt modell 2 (Lillkvarnvägen) med ingång i entréplanet.
Väldisponerade lägenheter med god standard och fina materialval. Väggar med träpanel i grå/brun färg och svart köksinredning. Klinkergolv i våtrum & entré, 200 mm enstavsparkett i ek i övriga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum.
I lägenheterna finner man 3-4 sovrum, allrum/kök med panoramafönster och öppet i nock, badrum, bastu, gästtoalett, förråd samt tvättstuga/teknikrum.

Under fliken dokument & länkar finns information kring planritningar, fasadritningar, elritningar, materialval, m.m!

Länk till bostadsväljaren, https://bostadsvaljaren.studio3d.se/view/41323ddb-add5-413a-a171-dd16e455d770


Boarea
98 kvm
Avgift
3 799 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 & 2
Såld
2024-01-11

Mäklarhuset Åre

Denna lägenhet på Lillkvarnvägen såldes av oss 2024-01-11. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Lillkvarnvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.