Fritzhemsgatan 69

Fritzhemsgatan 69

Slutpris

1 450 000 kr


Frösön— Östersund

Fritzhemsgatan 69


Slutpris
1 450 000 kr

Frösön— Östersund

Renoverad 2:a med fint läge i markplan

Nu har ni chansen att förvärva en välplanerad och renoverad tvårumslägenhet på 61,5 kvm.
Utmärkt läge i markplan utan trappor till lägenhetsdörren. Tack vare husets suterrängläge så vetter den insynsskyddade balkongen mot den mysiga innergården.
Gillar man odling finns här möjlighet till det i föreningens gemensamma växthus eller i pallkrage. På innergården finns även grillplats och boulebana.

Här bor man med en delvis öppen planlösning mellan det stilrena köket och det ljusa vardagsrummet. En rymlig och trivsam yta för socialt umgänge.
Bostaden disponeras även av en inbjudande hall, ett mysigt sovrum med flertalet skjutdörrsgarderober samt ett fräscht badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin med tumlare.
Till lägenhet hör både ett källarförråd och en matkällare, beläget i samma hus.

På Fritzhemsgatan 69 bor du i ett lugnare område med närhet till naturen och fina motionsstråk. Samtidigt tar du dig smidigt in till Östersund genom en trevlig promenad längs Storsjön eller med buss från flera närliggande busshållplatser. I direkt närhet finns både gym och mataffär.

Kan detta vara något för dig så är du varmt välkommen att anmäla dig till visningen.


Boarea
61.5 kvm
Avgift
3 679 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2023-06-29

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Fritzhemsgatan såldes av oss 2023-06-29. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Fritzhemsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.