Fröjavägen 10 E / Frösön / Östersund

LJUS FIN HÖRNLÄGENHET OM 3ROK

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
75.3 kvm
Avgift
4 248 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fröjavägen såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Fröjavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar du ett boende bara några trappsteg upp i lugnt trevligt område nära välsorterad matvaruaffär, busshållplats, gym, dagis mm - då kan denna fina trea vara något för dig. Lägenheten är till stor del modernt renoverad i färgskalan vitt och grått vilket passar det mesta oavsett inredningssmak. Hall, kök och ett av sovrummen gicks igenom 2017 och badrummet är delvis renoverat med nya möbler och toalett. Missa inte denna fina lägenhet. Välkommen att höra av dig för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Frösön

Välkommen till charmiga Frösön, Storsjöns största ö. Här har du möjligheten att bo i en lägenhet med sjöutsikt som såväl som i en villa på landsbygden

Kommunikationer

Från Östersund centrum tar du dig med flertalet busslinjer över till Frösön. Det finns även en välunderhållen cykel- och gångbro. För dig med bil gäller datumparkering från 1 oktober till 31 maj. På Frösön ligger också Åre-Östersunds flygplats.

Friluftsliv

Vare sig du tillhör idrottseliten, vill hålla dig i trim eller uppskattar en lugn promenad så har Frösön något för dig. Här finns motionsspår, flertalet gym, ridskola, två slalombackar och en mindre skidbacke vid namn skidleken för de mindre. För den golfintresserade kan du glädjas av närheten till en av Sveriges vackraste belägna golfbanor på Östersund-Frösö Golfklubb. Utöver dessa alternativ erbjuder Frösön gott om grill- och utsiktsplatser med vy över Storsjön och fjäll. För den som söker en rush av adrenalin så får ni inte missa Surfbukten under sommaren.

Skolor

På Frösön finns det totalt 13 skolor varav tio förskolor, två kommunala skolor och en med Waldorfpedagogik upp till årkurs 9.

Affärer & utbud för vardagen

Frösön har tre livsmedelsbutiker, närmast stan på Hornsberg har vi Coop. Längre bort mot Frösödal finns ett ICA nära och bort mot Valla har vi ICA supermarket. I övrigt så finner ni bland annat pizzerior, frisörer bensinstationen och ett par caféer som blir bara ännu fler under sommarmånaderna.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.