Ruuthsvägen 6

Ruuthsvägen 6

Slutpris

2 750 000 kr


Frösön— Östersund

Ruuthsvägen 6


Slutpris
2 750 000 kr

Frösön— Östersund

Välkommen till Ruuthsvägen 6

Varmt välkommen till Hornsberg och till Ruuthsvägen 6 och till denna exteriört praktfulla villa. Den är uppförd i början av 1920-talet i en "Klassisk nationalromantisk stil" med bland annat vackra burspråk och med August Hellström som arkitekt. Från början bostad för två familjer och har därefter anpassats till ett rymligt enfamiljsbostad. Det närmare 300 m² stora huset erbjuder plats för många med två hela våningsplan, inredd vind och hel källarvåning. Totalt nio rum varav upp till sex sovrum. Fastigheten har ett mycket centralt och lugnt läge på närmare 1200 m² hörntomt där Ruuthsvägen och Näsvägen möter varandra. Den stora trädgårdstomten är också bebyggd med ett enbilsgarage. Omedelbar närhet till livsmedelsaffär och övrig service. Till Östersunds stadskärna är det bekvämt promenadavstånd över gångbron och genom Badhusparken. Villan erbjuder stora möjligheter att förädlas till ett "unikt" boende.


Boarea/biarea
290/100 kvm
Driftkostnad
47 490 kr/år
Tomtarea
1 172 kvm
Rum
9 rum (4-6 sovrum)
Såld
2016-10-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.