Skärsjövålen 102 / Skärsjövålen / Hede / Härjedalen

Härlig stuga med gäststuga och skotergarage

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
25 249 kr/år
Tomtarea
1 561 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Skärsjövålen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Hede samt även på Skärsjövålen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skärsjövålen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Skärsjövålen, vid Sonfjällets fot, ligger den här fina stugan mycket naturskönt. Tre sovrum, badrum med dusch och bastu och ett mysigt allrum med en värmande kamin, matplats för sex personer och kök samsas på 50 kvm. Men det är inte slut här. På tomten, i vinkel med denna stuga, finns en gäststuga, komplett med två sovplatser, trinettkök, matplats och badrum med wc, handfat och tvättmaskin. Här huserar men alltså enkelt åtta personer! Allt är mycket välvårdat och välordnat.

Gårdsplanen är stor och rymmer lätt flera bilar och tex skotersläp. Som ägare av huset har du givetvis skotern i ditt eget skoterförråd. Stugan ligger med det bästa läget i Skärsjövålen med direkt anslutning till längdskidspår (2,5 km, 5 km och 10 km) samt skoterled som enkelt tar dig direkt upp på fjället. Både sommar och vinter erbjuder Sonfjällets Nationalpark vandring och turskidåkning. I det här fridfulla hörnet av världen somnar man ostört och vaknar utvilad! Kontakta oss för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.