Prästgatan 65c

Prästgatan 65c

Slutpris

2 800 000 kr


Östersund

Prästgatan 65c


Slutpris
2 800 000 kr

Östersund

Sekelskifteslägenhet med otrolig utsikt!

Välkommen till denna charmiga sekelskiftesbostad med välbevarade detaljer, belägen i hjärtat av Östersund. I denna rymliga 2 rok om hela 93 kvadratmeter slås du redan vid första ögonkastet av den fantastiska takhöjden som ger en känsla av rymd och elegans. Här finner du ett hem med karaktär och själ, och du bor med en otrolig utsikt ut mot Storsjön vilket ger en lugn och naturnära känsla mitt i staden.

Bostadens naturliga mittpunkt är vardagsrummet, där den magnifika kakelugnen står i all sin prakt, med sina stora fönster och höga takhöjd upplevs rummet väldigt ljust och luftigt. Tänk dig att vakna upp varje morgon med denna underbara utsikt över Storsjön. Att kunna avnjuta morgonkaffet på balkongen i morgonsolen eller i närheten av den imponerande kakelugnen.

Rummen är generöst tilltagna och erbjuder gott om plats för både avkoppling och umgänge. I köket finns det gott om plats för arbetsytor och förvaring i de båda skafferierna. Förutom detta erbjuder köket även möjligheten att samla nära och kära runt en stor matplats för trevliga middagsbjudningar och socialt umgänge. Här finns även ett separat och nyligen renoverat duschrum för extra bekvämlighet.

Denna bostad ligger i det otroligt anrika Hellströmska Palatset, byggt under sent 1800-tal till tidigt 1900-tal. Byggnaden är ett historiskt landmärke för Östersund och lyfter verkligen fram den tidens elegans och arkitektur, vilket gör detta boende till något väldigt unikt.

Varmt välkommen till denna pärla i centrala Östersund, ett unikt tillfälle att skapa sitt nya drömhem!


Boarea
93 kvm
Avgift
5 035 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-23

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Prästgatan såldes av oss 2024-07-23. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Prästgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.