Gråsparvvägen 4

Gråsparvvägen 4

Slutpris

2 400 000 kr


Brittsbo— Östersund

Gråsparvvägen 4


Slutpris
2 400 000 kr

Brittsbo— Östersund

BR radhus i populära och barnvänliga Brittsbo.

Snart ges en chans att förvärva ett bostadsrättsradhus i omtyckta barnvänliga Brittsbo. Här bor man med en frihetskänsla som i en villa, med uteplats mot stor gräsyta samt tillbyggd altan och nyinstallerad laddbox för elbil på framsidan.

Välkommen till Gråsparvvägen 4. Här har du ett väldisponerat boende i två plan som erbjuder 5 rum och kök på 99 kvadratmeter. Planlösningen är modernt anpassad med de sociala ytorna på bottenvåningen och de privata på ovanvåningen. På entréplan möts ni av en ljus och rymlig hall med plats för avhängning och garderober med skjutdörrar, stort badrum kombinerat med tvättstuga samt kök/vardagsrum i en öppen planlösning med härliga sällskapsutrymmen samt utgång till terrass. På övre plan finns tre sovrum, badrum och ett mindre allrum som kan användas till kontor eller mysig tv-hörna där vi också har utgång till balkong.
Här går stil och funktion hand i hand. Materialvalen är stilrena och smakfulla.

Detta barnvänliga område ligger ca 5 km norr om Östersunds centrum, med mycket bra bussförbindelse och expresscykelväg hela vägen till stan. I närheten finns både förskola och skola, hälsocentral, närbutik samt pizzeria.
I direkt anslutning till bostadsområdet finns elljusspår, pulkabacke med grillplats samt fina natur- och strövområden. Det är bara en kort promenad ned till Storsjöns strand.
Bara att flytta in och trivas.


Boarea
99 kvm
Avgift
4 202 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.