Hjortronvägen 21 / Odensala / Östersund

Välkommen till Hjortronvägen!

Slutpris
2 475 000 kr
Boarea
135 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
476 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-11-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Hjortronvägen såldes av oss 2018-11-05. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Hjortronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Odensala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Parhus med kanonläge i Odensala! Perfekt utformat för barnfamiljen med härlig tomt, väl skyddad och sol hela dagen. Utomhusmiljö med plats till sittgrupp under tak samt soldäck med plats till trädgårdsbord och grill, valmöjlighet om man vill sitta i solen en varm sommardag eller skyddad under tak.
Invändigt finns fem rum och kök fördelat på två plan, två badrum varav det ena är helkalat med golvvärme samt praktisk tvättstuga vid groventrén. Huset är ett av de större på detta område och värms upp med fjärrvärme och har internet via fiber. Garage med plats till en bil och goda förvaringsmöjligheter i de rymliga förråden.
Här bor ni nära skolan och barnens kompisar är aldrig mer än en promenad eller cykeltur bort.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Odensala

Ett lugnt och naturnära område nära stadskärnan.

Kommunikationer

Ligger 4 km söder om Östersunds centrum. Med mycket bra kommunikationer till Östersunds centrum. Du kan också promenera eller cykla till centrum via expresscykelbanan.

Friluftsliv

Här har du närheten till kring liggande grönområden med motionsspår, skidspår, badplats och grillplats.

Skolor

I Odensala finns tre kommunala grundskolor Tavelbäcksskolan och Lillsjöskolan och för årskurs 6-9 finns Storsjöskolan. I området finns också flertal förskolor.

Affärer & utbud för vardagen

Livsmedelsbutik med postombud, pizzeria, frisör samt gym finns i Odensala. Här finns också hälsocentral, apotek och kyrka. Närhet till Lillänge Köpcentrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.