Hjortronvägen 33 / Odensala / Östersund

Många renoveringar gjorda och stort garage

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
120/35 kvm
Driftkostnad
33 900 kr/år
Tomtarea
450 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Hjortronvägen såldes av oss 2019-12-10. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Hjortronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Odensala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Parhus med stort rejält garage och kanonläge i Odensala!
Perfekt utformat för barnfamiljen med härlig tomt med sol hela dagen och kvällen. Utomhusmiljö med plats till sittgrupp i det inglasade uterummet samt soldäck med plats till trädgårdsbord och grill, valmöjlighet om man vill sitta i solen en varm sommardag eller skyddad under tak när hösten och vintern kryper sig på.
Invändigt finns fem rum och kök fördelat på två plan, två badrum varav det ena är helkaklat samt praktisk nyrenoverad tvättstuga. Totalt 4 sovrum. Internet via fiber.
Sedan år 2011 och framåt har huset fått inglasat uterum, ny altan, nytt garage, nytt kök, byte av ytterpanel, renovering av badrum på övre plan samt ny tvättstuga - mycket är välhållet och fint så här kan ni flytta in och slippa bo i ett byggkaos.

Stort garage om ca 35 kvm med plats till en bil och goda förvaringsmöjligheter i varmförrådet som nås genom garaget eller från altanen. I huset finns också bra förvaring i flertalet garderober, walk-in-closet och förvaringsmöjlighet i vindsutrymmen.

Här bor ni nära skola och flera förskolor/dagis och barnens kompisar är aldrig mer än en promenad eller cykeltur bort. Elljusspår som används till promenad eller löpning på sommaren och på vintern finns längdskidspår. Runt Lillsjön kan ni promenera med barnvagn samt bada. Samtidigt så bor ni inte långt ifrån centrum så ni kan ni känna att ni kan vara spontan i vardagen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Odensala

Ett lugnt och naturnära område nära stadskärnan.

Kommunikationer

Ligger 4 km söder om Östersunds centrum. Med mycket bra kommunikationer till Östersunds centrum. Du kan också promenera eller cykla till centrum via expresscykelbanan.

Friluftsliv

Här har du närheten till kring liggande grönområden med motionsspår, skidspår, badplats och grillplats.

Skolor

I Odensala finns tre kommunala grundskolor Tavelbäcksskolan och Lillsjöskolan och för årskurs 6-9 finns Storsjöskolan. I området finns också flertal förskolor.

Affärer & utbud för vardagen

Livsmedelsbutik med postombud, pizzeria, frisör samt gym finns i Odensala. Här finns också hälsocentral, apotek och kyrka. Närhet till Lillänge Köpcentrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.