Infanterigatan 27

Infanterigatan 27

Slutpris

1 975 000 kr


Stadsdel Norr— Östersund

Infanterigatan 27


Slutpris
1 975 000 kr

Stadsdel Norr— Östersund

Modern och ljus 2:a på Stadsdel norr

Söker du en mycket stilren och fräsch tvåa där du bara kan flytta in och trivas direkt? Då har du hittat rätt! Denna pärla har byggnadsår 2015.
Här kommer du bo i en modern lägenhet där funktionalitet möter de fina materialvalen. Kök och vardagsrum samspelar i öppen planlösning och leder ut till den stora och inglasade balkongen med många härliga soltimmar som stora delar av året blir som ett extra rum.

Enklast når du lägenheten med den rymliga hissen. Det första ni möts av när ni kliver in genom ytterdörren är den välkomnande, ljusa hallen med bra avhängningsmöjligheter.
Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp, tv-möbel och matbord.
Köket har stilren design med vita luckor som möter en mörkare bänkskiva och ett mycket vackert kakel som får tankarna att vandra till vackra stenhällar. Direkt till höger ifrån hallen ligger badrummet med kakel, klinker, golvvärme, dusch och tvättmaskin kombinerad torktumlare med praktisk arbetsbänk och vägghängda skåp.
Intill badrummet når du det rymliga och mysiga sovrummet med plats för dubbelsäng och här finns två stycken inbyggda garderober.

En mycket trivsam lägenhet och dessutom ett perfekt läge med närhet till både stadskärnan, naturen och skidstadion.
Föreningen erbjuder till medlemmarna en övernattningslägenhet, stenlagd uteplats med grill, lägenhets förråd i gårdshus samt ett cykelförråd.

Varmt välkommen att anmäla er till visning.


Boarea
54 kvm
Avgift
3 178 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-06-07

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Infanterigatan såldes av oss 2022-06-07. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Infanterigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.