Krondikesvägen 44a / Tegelplan / Östersund

Helrenoverad 3:a i högt hörnläge!

Slutpris
1 470 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
3 734 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krondikesvägen såldes av oss 2020-02-11. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Krondikesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tegelplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trött på att renovera? Här har ni en helrenoverad 3:a där inga ytskikt är äldre än 2016 och ett sprillans nytt badrum. Här bor du med närhet till allt vad Blomängen erbjuder i serviceombud och riktigt goda kommunikationer som tar dig dit du önskar precis kring knuten. Omtyckt förening med avgifter som ger dig pengar över till annat. Låt inte den perfekta lägenheten glida dig ur händerna. Hör av dig så berättar vi mer!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tegelplan

Runt Tegelplan finns en mix av villakvarter, flerbostadshus, grönområden och småföretagare. Nära till allt vad staden har att erbjuda, men ändå finns det mesta i närområdet som är lite lugnare än stadskärnan.

Nöje

I området Blå center finns en kvarters restaurang, Ica affär, gym, frisör och ett café m.m.

Fritid

I området Marielund ligger stans travbana och även det populära Storsjöbadet. På Fridgårdsparken i närheten av Parkskolan, finns skateboardramp, frisbeegolfbana, fotbollsplan med mera. Bredvid Storsjöbadet ligger OSD som brukar ha konserter och andra evenemang såsom danskvällar med populära dansband.

Kommunikation

Härifrån går busslinjerna 1, 4 och 8.

Skolor

I området finns fyra kommunala förskolor och två kommunala grundskolor, Parkskolan för årskurs 6 till 9 och Fagervallsskolan till årskurs 5. I närområdet finns även Odenslundsskolan och Körfältskolan med klasserna 1-5. Ca 10 minuter bort ligger Mittuniversitetet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.