Sök Meny
Såld

Östersund - Nedre Torvalla / Lillfjällvägen 48

Välkommen till Lillfjällvägen 48

Varmt välkommen till nedre Torvalla och till Lillfjällvägen 48 till detta 2-plans radhus som personifierar uttrycket barnvänligt läge. Välutrustad lekpark som gränsar mot husets trädgård. Ett stenkast till Lillfjällets förskola Fjällängsskolan inom bekvämt avstånd. Promenad och cykelvägar inom området som är bilfritt med närhet till elljusspår med mera.. Det ca 120 m² stora gavelradhuset har en funktionell planlösning. Fyra sovrum, två i varje våningsplan. Eget garage i gemensamhetsanläggning. Stort förråd i anslutning till entrén.

Östersund / Nedre Torvalla
Lillfjällvägen 48
Slutpris: 1 800 000 kr
Boarea: 120 kvm
Driftkostnad: 39 600 kr/år
Tomtarea: 306 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2017-01-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Östersund / Lillfjällvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.