Skolgatan 35b

Skolgatan 35b

Slutpris

1 700 000 kr


Odenslund— Östersund

Skolgatan 35b


Slutpris
1 700 000 kr

Odenslund— Östersund

Renoverad 3:a med inglasad balkong och endast en halvtrappa upp.

Varmt välkommen till denna fantastiska, helrenoverade bostad i populära Odenslund. Med en tidlös och stilren design kommer du genast att känna dig hemma i detta vackra objekt. Renoveringen genomfördes under 2024 och ingenting har lämnats åt slumpen.
Här går stil och funktion hand i hand, materialvalen smakfulla.
Med endast en halv trappa upp är lägenheten bekvämt belägen.
Här finns också en inglasad balkong där du kan njuta sol från lunch till kväll. Perfekt för avkoppling eller att bjuda in vänner och familj på en trevlig middag.

Mycket fina detaljer som högt i tak som ger en härlig rymd, fina fönsterbrädor i sten och rummen har fått ett vackert golv Tarkett Noble Ek Retro som matchar original parkettgolvet i vardagsrummet.

Detta objekt erbjuder även två entréer, vilket ger dig möjligheten att hyra ut ett rum med egen hall och wc om så önskas. Ett perfekt sätt att få extra inkomst. Annars kanske skapa ett eget arbetsrum eller nyttja ytan som eget sovrum.

De 76,5 kvm är fördelade på två sovrum i bra storlek, gästtoalett, badrum med dusch och förberett för egen tvättmaskin. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till uterummet. Att köket är hemmets hjärta har kanske aldrig varit mer sant. Det är här vi umgås med såväl familj som vänner, både till vardags och till fest. Här har man uppdaterat de vackra original köket målat lådor och skjutluckor, vitt kakel och ekbänkskiva. Plats för matbord intill fönster.

Brf Rödstjärten där kabel-tv och internet ingår i avgiften, dessutom har föreningen gemensamhetsel så du betalar endast för den faktiska förbrukningen.
Inom föreningen finns också för medlemmarna en festlokal/möteslokal, ett övernattningsrum, två gemensamma tvättstugor, gym, pingisrum och till lägenheten hör även ett förråd.

Gångavstånd till Tegelplans centrum med matbutik, restaurang och café. Närhet till skola, förskola och Mittuniversitetet.
Dessutom på promenad- och cykelavstånd till både Lillänge köpcentrum och Östersunds stadskärna.


Boarea
76.5 kvm
Avgift
5 221 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-20

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2024-06-20. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.