Stortorget 3 / Centralt / Östersund

2:a med riktigt låg månadsavgift

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
927 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stortorget såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Stortorget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo med låg månadsavgift? Denna lägenhet är belägen mitt i centrum på attraktivt läge vid Stortorget i Östersund. Med högt och fint läge så har ni fin utsikt från alla fönster, man ser Frösön och Gustavsbergsbacken, från vardagsrummet har man dessutom sjöglimt över Storsjön. Lägenheten erbjuder rymliga rum, vardagsrum med fint parkettgolv, kök med vit skåpsinredning och plats till matplats vid fönster och sovrum med gott om plats till dubbelsäng. Badrummet är renoverat i närtid med kakel och klinker.
Bostadsrättsföreningen har en mycket god ekonomi med inkomster från butiker, kontor mm samt en blygsam belåningsgrad vilket bidrar till den förmånliga månadsavgiften om 927:-/månad inkl internet vilket allt tillsammans gör lägenheten helt unik.

Här bor ni nära till restauranger, cafeér, mataffär, gym samt nära ner till badhusparken. Fin strandpromenad finns längs med vattnet.
Föreningen har en gemensam uteplats med plats till utemöbler, bastu och relaxrum. I källaren finns garage.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration