Svarttjärnsvägen 62B

Svarttjärnsvägen 62B

Slutpris

2 850 000 kr


Storlien— Åre

Svarttjärnsvägen 62B


Slutpris
2 850 000 kr

Storlien— Åre

Parhus med fjällkänsla på Svarttjärnsvägen i Storlien!

Så har vi återigen fått nöjet att sälja en fjällvilla på Svarttjärnsvägen 62 B i Storlien. Det här är ett praktiskt parhus på ca 75 kvm i ett plan + loft, samt garage och förråd, en bit in på vägen med fin utsikt mot Svarttjärn. Bostaden som är uppförd 2007 av nuvarande ägare har entré med förvaring, 2 sovrum, bad med dusch/wc och tvättmaskin. Ett rejält allrum med matplats och kök, som har öppet upp i nock och utgång till en härligt stor altan med söderläge. Trapp upp till loftet med ytterligare ett sovrum.
Ett trädäck omgärdar hela huset och binder det samman med garage och förråd. På baksidan mot Svarttjärn finns ett separat varmbonat förråd.

Storlien - en fjällby ca 6 mil västerut från Åre som senaste åren blommat upp igen med nystart av Högfjällshotellet, mer byggnation av fritidsboende, förskola, affärscentrum, skidbackar mm. Storlien är också byn som ligger på fjället, med allt vad det innebär, att gå på tur, ta sig till fantastiska fiskevatten på skidor, till fots eller med skoter. Att plocka svamp och bär är också en favoritsysselsättning i dessa trakter.
Här har du också tåget som går rätt genom byn mot Trondheim.

Välkommen att anmäla er på visning!


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
25 854 kr/år
Tomtarea
365 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-04

Mäklarhuset Åre

Denna fritidshus på Svarttjärnsvägen såldes av oss 2024-04-04. Se alla våra försäljningar i Storlien samt även på Svarttjärnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.