Vemdalsvägen 546

Vemdalsvägen 546

Slutpris

1 575 000 kr


Kvisthån— Vemhån— Härjedalen

Vemdalsvägen 546


Slutpris
1 575 000 kr

Kvisthån— Vemhån— Härjedalen

Njut av lugnet i detta mysiga A-hus!

Lummigt och välkomnande ligger det här karismatiska A-huset. Med en känsla av att vara helt ensam i skogen men ändå med närhet till Björnrike pistområde. Här kan man släppa alla måsten, ingen trädgård att ta hand om. Hit är det bara att åka, sommar som vinter, tända brasan och njuta av lugnet.

Storstugan har flertal sängplatser och mycket möjligheter till umgänge. På nedre plan tre sovrum, kök och allrum i öppen planlösning och wc med dusch. Övre plan med sovloft men med fördel kan göras till kontor eller ytterligare soffhäng. På fastigheten finns även ytterligare ett hus som bjuder in till bastu och lounge. Fastigheten är belägen strax söder om Björnrike, mot Vemhån. Du når enkelt Destination Vemdalens alla äventyr och här kan du njuta året runt. Här kommer du njuta av lugnet och kommer vilja spendera många timmar.

Fastigheten är besiktigad. Protokoll finns hos mäklaren.


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
16 907 kr/år
Tomtarea
2 503 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-26

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vemdalsvägen såldes av oss 2023-09-26. Se alla våra försäljningar i Vemhån samt även på Vemdalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.