Nyhemsgatan 15B

Nyhemsgatan 15B

Slutpris

1 620 000 kr


Nyhem— Nässjö

Nyhemsgatan 15B


Slutpris
1 620 000 kr

Nyhem— Nässjö

Bekvämt och komfortabelt med låga driftskostnader!

I detta centralt belägna radhus kommer ni finna ro och vila! Trivsam och ombonad interiör med fräscha ytskikt för den mindre familjen. Boytan är hela 129 kvm fördelade på två plan med fyra rum och kök varav tre avskilda sovrum. Då radhuset har placeringen i mitten av intilliggande radhus kan uppvärmningskostnaderna hållas på mycket tilltalande och låga nivåer. Uppvärmningen sker främst från värmepump luft/luft som även kan användas som klimatanläggning de allra mest heta sommardagarna. Här finns ett praktiskt och funktionellt kök med bra maskinell standard för en smidig och hanterbar vardag. Med indragen och ansluten fiber är även den digitala infrastrukturen säkrad för lång tid framöver. Med duschrum på entréplan och badrum på övre plan blir tillgängligheten utmärkt. Ytskikten interiört är genomgående fräscha och tilltalande utan större behov av underhåll. Uteplatser finns att tillgå både på fram- och baksida för en stunds avkoppling. Vill man krypa in i den inglasade altanen med skön infravärme, ges ytterligare ett alternativ. Dessutom finns en inglasad balkong att tillgå på övre plan. Med eget garage och lättskött grästäppa blir boendet helt komplett! Välkommen på visning!


Boarea
129 kvm
Driftkostnad
26 220 kr/år
Tomtarea
152 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-08

Mäklarhuset Nässjö

Denna radhus på Nyhemsgatan såldes av oss 2020-07-08. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Nyhemsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.