Nyhemsgatan 15B / Nyhem / Nässjö

Bekvämt och komfortabelt med låga driftskostnader!

Slutpris
1 620 000 kr
Boarea
129 kvm
Driftkostnad
26 220 kr/år
Tomtarea
152 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-08
Bostaden är såld!

Denna radhus på Nyhemsgatan såldes av oss 2020-07-08. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Nyhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I detta centralt belägna radhus kommer ni finna ro och vila! Trivsam och ombonad interiör med fräscha ytskikt för den mindre familjen. Boytan är hela 129 kvm fördelade på två plan med fyra rum och kök varav tre avskilda sovrum. Då radhuset har placeringen i mitten av intilliggande radhus kan uppvärmningskostnaderna hållas på mycket tilltalande och låga nivåer. Uppvärmningen sker främst från värmepump luft/luft som även kan användas som klimatanläggning de allra mest heta sommardagarna. Här finns ett praktiskt och funktionellt kök med bra maskinell standard för en smidig och hanterbar vardag. Med indragen och ansluten fiber är även den digitala infrastrukturen säkrad för lång tid framöver. Med duschrum på entréplan och badrum på övre plan blir tillgängligheten utmärkt. Ytskikten interiört är genomgående fräscha och tilltalande utan större behov av underhåll. Uteplatser finns att tillgå både på fram- och baksida för en stunds avkoppling. Vill man krypa in i den inglasade altanen med skön infravärme, ges ytterligare ett alternativ. Dessutom finns en inglasad balkong att tillgå på övre plan. Med eget garage och lättskött grästäppa blir boendet helt komplett! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.