Kråkrisgatan 2 / Smålandsstenar / Gislaved

Inbjudande och väldisponerat boende i populärt och trevligt kvarter.

Slutpris
1 545 000 kr
Boarea
160 kvm
Driftkostnad
24 897 kr/år
Tomtarea
479 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-10
Bostaden är såld!

Denna villa på kråkrisgatan såldes av oss 2020-07-10. Se alla våra försäljningar i Smålandsstenar samt även på kråkrisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smålandsstenar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett väl omhändertaget hus om sex rum och kök! Denna trivsamma villa har mycket att tycka om, bland annat har boendet fina sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härlig atmosfär.
Mysigt allrum, två fina kaklade badrum, hemtrevligt kök och fyra bra sovrum.
Här ingår en lättskött tomt om 479 kvadratmeter. Huset har även två trevliga uteplatser i olika väderstreck samt garage och förråd.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, lugnt beläget. Skola ligger inom gångavstånd och centrum, affärer samt sporthallar en bit bort från bostaden.
Varmt välkommen till Kråkrisgatan 2!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.