Hjortsjövägen 7 / Vaggeryd

Välkommen till populära Torsbo!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
127/89 kvm
Driftkostnad
35 863 kr/år
Tomtarea
1 365 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-11-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Hjortsjövägen såldes av oss 2020-11-03. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Hjortsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hjortsjövägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva denna fina, välplanerade villa på populära Torsbo i Vaggeryd.

En välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter som leder vidare in i kök och allrum, samt trappa till ovanplan och källaren.
Det stora köket har goda arbetsytor med tillhörande köksö. I en del av köket finns även en stor matplatsdel med mycket goda ljusinsläpp.

Det ljusa allrummet har en öppen och social planlösning med plats för både soffa och matplastdel och en öppen spis med insats som bidrar till både värme och trivsel. Från det ljusa sällskapsrummet når man altanen under tak och den stora trädgården.
Villan står på en stor men lättskött trädgårdstomt med trevlig baksida med mycket plats för lek och plantering om det så önskas.

Huset är besiktigat och energi deklarerat.

Hjortsjövägen 7 ligger bara ett stenkast bort ifrån vackra Hjortsjön med vackra promenadstråk och fina badplatser. Närhet till förskolor, skolor , sporthall och centrum med handel och bank.
Busshållplats i närheten med möjlighet att åka snabbuss till både Jönköping och Värnamo. Snabbussen går var 30.e minut. Med bil tar det endast 20 resp 25 minuter.

Varmt välkomna att boka er för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.