Hjortsjövägen 7

Hjortsjövägen 7

Slutpris

2 200 000 kr


Vaggeryd

Hjortsjövägen 7


Slutpris
2 200 000 kr

Vaggeryd

Välkommen till populära Torsbo!

Nu finns chansen att förvärva denna fina, välplanerade villa på populära Torsbo i Vaggeryd.

En välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter som leder vidare in i kök och allrum, samt trappa till ovanplan och källaren.
Det stora köket har goda arbetsytor med tillhörande köksö. I en del av köket finns även en stor matplatsdel med mycket goda ljusinsläpp.

Det ljusa allrummet har en öppen och social planlösning med plats för både soffa och matplastdel och en öppen spis med insats som bidrar till både värme och trivsel. Från det ljusa sällskapsrummet når man altanen under tak och den stora trädgården.
Villan står på en stor men lättskött trädgårdstomt med trevlig baksida med mycket plats för lek och plantering om det så önskas.

Huset är besiktigat och energi deklarerat.

Hjortsjövägen 7 ligger bara ett stenkast bort ifrån vackra Hjortsjön med vackra promenadstråk och fina badplatser. Närhet till förskolor, skolor , sporthall och centrum med handel och bank.
Busshållplats i närheten med möjlighet att åka snabbuss till både Jönköping och Värnamo. Snabbussen går var 30.e minut. Med bil tar det endast 20 resp 25 minuter.

Varmt välkomna att boka er för visning.


Boarea/biarea
127/89 kvm
Driftkostnad
35 863 kr/år
Tomtarea
1 365 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-11-03

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Hjortsjövägen såldes av oss 2020-11-03. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Hjortsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.