Kaveldunsgatan 7E / Västra Strand / Vaggeryd

Västra Strand

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
4 377 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
2
Såld
2020-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kaveldunsgatan såldes av oss 2020-09-16. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på kaveldunsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva denna fina bostadsrätt i ett gemytligt bostadsområde med närhet till sjö, badplats, natur och enbart 15 minuters bilfärd till Jönköpings centrum.

Invändigt är bostaden i toppskick och materialen är både smakfulla och påkostade. Ni kommer att finna genomgående moderna golv och ytskikt, ett tidslöst kök från Vedum med rostfria vitvaror, två rymliga badrum på vardera plan med stilrent kakel och klinker samt modern tvättutrustning.
Nu finns det tre sovrum på andra plan , det går enkelt att ta bort en vägg så får man ett betydligt större vardagsrum.
Framåt våren då solen och värmen smyger sig på kommer varmare dagar att avnjutas på den underbara och terrassliknande balkong samt på den trevliga uteplatsen med kvällssolen i sikte. Dessutom finns både förråd och carport i anslutning till bostaden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.