Vårbäcksstigen 24 / Vaggeryd

Hus på populära Södra Park

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea/biarea
179/150 kvm
Driftkostnad
26 820 kr/år
Tomtarea
990 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna villa på vårbäcksstigen såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på vårbäcksstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av vårbäcksstigen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett arkitektritat hus som endast haft en ägare. Ett tillfälle för er som söker ett stort hus med två plan och källare, mycket förvaringsmöjligheter och ett garage som har plats för två bilar. Lättskött hus då det har tegelfasad och ett laserat tak.När man kommer in i hallen får man en härlig aha-upplevelse! Öppet ända upp i nock blir en härlig känsla då det är luftigt och öppet. Det här huset passar den stora familjen, huset har 4 sovrum , två toaletter och ett stort badrum. Köket renoverades 2014 med allt nytt, ett rymligt kök med utgång till en inglasad altan som även har ett trädäck utanför. En fantastisk baksida med endast skogen som granne. Ett stort vardagsrum/TV rum som ligger i en vinkel där ligger ett vackert parkett golv i ek. Utgång till en inglasad altan . Ett sovrum samt en toalett.
Andra plan finns det två sovrum och ett stort TV rum, tre garderober och en kattvind, även en utgång till en balkong som ligger i söder läge, ett stort badrum med bubbelbadkar . ett inbyggt handfat med tillhörande spegel och skåp samt en wc. Ett badrum som man kan vara länge i och njuta.
Källarplan är stor och har mycket möjligheter, när man kommer ner för trappan ligger en möblerbar nedre hall, passar perfekt som spelrum för barnen, en toalett , ett duschrum ihop med en stor bastu, tvättstuga som har klinkergolv och kakel på väggarna, ett sovrum/gästrum samt ett hobby/tv rum, pannrum, matkällare samt utgång till dubbelgaraget.
Huset ligger i Vaggeryd, Södra Park. Det finns tre förskolor på området, närhet till Hjortsjöskolan ,med cykel ca 6 minuter . Centrum ligger också i närheten. Fina cykelvägar som man når det mesta .
Närhet till Jönköping samt Värnamo. Bilresa på ca 20 minuter resp 25 minuter med bil, Torsvik endast 15 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.