Åkermyntavägen 99 / Gröndal / Värnamo

Fräsch och modern femma på populära och trivsamma Gröndal!

Slutpris
1 770 000 kr
Boarea
129 kvm
Avgift
6 743 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkermyntavägen såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Åkermyntavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en femrumslägenhet på Åkermyntavägen 99! Här möts du av en fräsch, modern och barnvänlig bostad om 129 kvadratmeter i fint skick. Dessutom har lägenheten fina ytskikt och lättmöblerade rum. 

Här är du del av en välskött och stabil förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. I avgiften om 6743 kronor ingår tv, vatten, värme och garage. Dessutom erbjuds du tillgång till tvättstuga, bastu, lekplats, gästparkering och gym.

Läget på Gröndal är det perfekta för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö! Här finns exempelvis Folketspark på mycket bekvämt avstånd och med en promenad når man Mataffär. Det är heller inte långt till Borgabacken. På Åkermyntavägen 99 finns kort och gott det mesta!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration