Jönköpingsvägen 4

Jönköpingsvägen 4

Slutpris

2 825 000 kr


Centralt— Värnamo

Jönköpingsvägen 4


Slutpris
2 825 000 kr

Centralt— Värnamo

Öppen och modern fyrarumslägenhet med mycket centralt och attraktivt läge

Välkommen hit till Centrum och en fyrarummare om 117 kvadratmeter. Denna lägenhet är modern och erbjuder bland annat öppen planlösning med stora fönster samt dubbla inglasade balkonger – ett exklusivt boende med vackert ljusinsläpp och fönster i flera väderstreck.

Brf Håven - HSB är en välskött och stabil förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller gästrum, tvättstuga, bastu, gym och cykelrum. I månadsavgiften om 6225 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd.

Här är det lätt att trivas – läget på Jönköpingsvägen är fenomenalt! Här bor du mycket centralt och attraktivt med Centrum alldeles runt hörnet, Buss o tågstation en kort promenad bort och nära restauranger samt caféer och tågstation. Det här är ett boende som klippt och skuret för dig som vill ha nära till allt!


Boarea
117 kvm
Avgift
6 225 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-09-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.