Hagebovägen 24

Hagebovägen 24

Slutpris

1 475 000 kr


Lyckebo— Oskarshamn

Hagebovägen 24


Slutpris
1 475 000 kr

Lyckebo— Oskarshamn

Ett komplett hem i trivsamt område!

Välkommen till Hagebovägen 24 – ett bostadsrättsradhus som erbjuder både bekvämlighet i ett attraktivt läge! Med en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum blir detta hem det självklara valet för en modern familj. Här finns gott om plats för att umgås och skapa minnen tillsammans med nära och kära.

Särskilt lockande är husets härliga uteplats vid entrén, där du kan njuta av en kopp kaffe på morgonen eller ta en bokpaus på eftermiddagen. Dessutom finns en stor altan på baksidan av huset som är delvis under tak, perfekt för att bjuda in till grillkvällar med vänner och familj. I övervåningen finns tre charmiga sovrum med snedtak, vilket ger en unik och mysig atmosfär. Från ett av sovrummen kommer man ut till balkongen som är perfekt för vädring. Det finns också badrum i båda våningarna, ett med dusch och det andra med badkar. Detta hem är anslutet till fiber vilket ger en bra internetuppkoppling.

Lyckeboområdet är en oas av lugn och ro med närhet till skolor, livsmedelsaffärer, natur och hav. I området finns det också en lekplats samt en gemensam byggnad med bastu, tvättstuga och samlingslokal som gör vardagen ännu mer bekväm. Även en carport med tillhörande förrådsdel tillhör bostaden.

Så varför vänta? Kom och upptäck Hagebovägen 24 och upplev själv allt som detta fantastiska hem och område har att erbjuda! Välkomna att boka tid för visning!


Boarea
109.4 kvm
Avgift
6 399 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.